top of page
Privacy policy en cookie beleid

Bij gebruik van onze website, kunnen de volgende persoonsgegevens worden achterlaten:

  • Bedrijfsnaam;

  • Voor- en achternaam;

  • E-mailadres;

  • Telefoonnummer

 

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Je te informeren over onze diensten en producten;

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;

  • Het doen van marketingactiviteiten ten behoeve van onze dienstverlening, zoals het versturen van een nieuwsbrief;

  • Het analyseren van statistieken en het optimaliseren van de website;

Tubefinder bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
 

Contactformulier
Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan gebruiken we jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en om jouw vraag of klacht af te handelen.

Cookies
Op tubefinder.nl maken wij gebruik van cookies. Deze cookies geven de volgende informatie door: de browser die je gebruikt, het besturingssysteem dat je gebruikt, gegevens over je internetverbinding, gegevens over je click- en surfgedrag, de locatie van je device.

Bovenstaande cookies worden ingezet voor de volgende doeleinden:

  • Om de functionaliteiten van de website aan te kunnen bieden;

  • Om de werking van de website te kunnen verbeteren;

 

Google Analytics
Op deze website gebruiken wij Google Analytics voor het bijhouden van de webstatistieken. Google Analytics hebben wij privacy-vriendelijk ingesteld omdat wij:

  • Voor Google Analytics een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten

  • Het laatste octet van het IP-adres hebben gemaskeerd

  • ‘Gegevens delen’ hebben uitgezet

  • Geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies


Beveiliging
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van persoonsgegevens te voorkomen. Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Bezwaar
Wil je bezwaar maken over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Via de uitschrijf-link in iedere email meld je je eenvoudig af.

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier of via info@tubefinder.nl. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, kun je een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Inzage en wijzigen van je gegevens
Voor vragen over ons privacy beleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

 

Contactgegevens
Tubefinder B.V.

Stadsring 147
3817 BA Amersfoort

 

0031(0)33 200 7322

info@tubefinder.nl

KVK 81771479

BTW NL862214531B01

HDPE, mantelbuizen, mantelbuis, beschermbuizen, beschermbuis, PE-100, PE100, kabelbescherming, infra, rail, boringen
bottom of page